Sedumdak Wijchen

Het wordt gelukkig al lang niet meer bijzonder gevonden, een sedumdak in Wijchen. Een sedumdak hoort bij de familie van de groene daken en een sedumdak in Wijchen bestaat uit vetplantjes. Deze plantjes lijken gemaakt voor het Nederlandse klimaat. Ze zijn bestand tegen temperatuurwisselingen en hebben geen moeite met de ouderwetse Nederlandse regenbui. Een sedumdak heeft een sterke warmte- en geluidsisolerende werking en dat verneemt u in uw portemonnee. De energierekening zal namelijk fors lager uitvallen.

Sedumdak in Wijchen

Behalve dat een sedumdak in Wijchen een prachtige uitstraling heeft en u letterlijk de natuur in (of op) huis haalt, hebben sedumdaken in Wijchen heel veel meer voordelen. Zo geldt een sedumdak in Wijchen als een zo goed als onderhoudsvrij dak. Vetplantjes redden zich prima zelf en nadat uw sedumdak in Wijchen is aangelegd hebt u er geen omkijken meer naar. Een sedumdak is een van de lichtste soorten van een groendak. Vetplantjes hebben geen dikke bodem nodig namelijk, ander voordeel van vetplantjes is dat ze vrijwel overal groeien en zeker ook op uw platte of hellende dak.

Sedumdaken in Wijchen

Het staat fraai, al die sedumdaken in Wijchen. Voor u besluit voor een dergelijk dak te kiezen is het goed even uw dak te checken. Want behalve de plantjes moet het dak ook de bodem dragen, een bodem die doorgaans bestaat uit substraat, grond en drainage. Met zonnepanelen bent u al helemaal goed af met sedumdaken, het rendement van de zonnepanelen wordt sterk vergroot tot wel 24 procent. Ook de omvormer gaat met dit dak minstens een keer zo lang mee. Als dit niet voldoende redenen zijn om ook voor een dak met vetplantjes te kiezen, dan komt er nooit een reden dit te doen. Steeds meer mensen onderkennen die voordelen, overweeg zelf ook serieus de aanleg van een sedumdak in Wijchen. U krijgt er nooit spijt van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan