Sedumdak Malden

Het groendak is in opmars en dus ziet u ook steeds meer sedumdaken in Malden en overwegen bovendien steeds meer mensen een sedumdak in Malden aan te laten leggen. Logisch, want een dergelijk dak biedt nogal wat voordelen, nog afgezien van het feit dat u een uniek dak krijgt dat ook nog eens goed is voor het klimaat. Sedumdaken in Malden hebben de toekomst, zoveel is wel zeker.

Sedumdak in Malden

Wat dan een sedumdak in Malden precies is? Dit is een groendak dus, waarbij het dak bekleed is met vetplantjes. Deze plantjes lijken gemaakt voor de Nederlandse daken en kunnen bijvoorbeeld goed overweg met temperatuurschommelingen en regenwater. Een sedumdak is zo goed als vrij van onderhoud en biedt een uitstekende isolatie van warmte en geluid. Met een sedumdak in Malden hebt u langer plezier aan uw dak, want bewezen is dat de levensduur behoorlijk verlengd wordt als u ook voor vetplantjes op uw dak kiest. Groene daken zijn goed voor het klimaat; zo wordt schadelijke stof uit de lucht gehaald en vormen de daken samen een soort van natuurlijke airconditioner.

Sedumdaken Malden

Dat er steeds meer sedumdaken in Malden te zien zijn, is dan ook niet zo gek. Bovendien, u hebt de keuze uit meer dan 250 soorten vetplantjes en daardoor is er altijd sprake van een uniek dak met een geheel eigen uitstraling, Mooi is verder dat de combinatie sedumdaken in Malden en zonnepanelen een gouden is. Bewezen is dat zonnepanelen veel beter renderen op een sedum dak. Dit heeft alles te maken met de verkoelende werking van het dak en het feit dat er minder sprake is van temperatuurfluctuaties. Het kan een rendement vergroting van wel 24 procent opleveren. Nog meer goed nieuws; de omvormer van de zonnepanelen gaat bewezen een keer zo lang mee. Meer dan genoeg redenen dus om ook voor een sedum dak te kiezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan