Sedumdak Ewijk

Het fenomeen sedumdak raakt meer en meer ingeburgerd in ons land. En dat is een goede zaak. Met een sedumdak in Ewijk bespaart u heel behoorlijk op uw energierekening, u krijgt bovendien de beschikking over een zo goed als onderhoudsvrij dak. Voor wie het niet weet, een sedumdak is een dak dat bekleed is met vetplantjes. Een sedumdak is een van de vele soorten groendaken die beschikbaar is.

Een sedumdak in Ewijk kunt u om uiteenlopende redenen overwegen. U bespaart vanwege de sterke warmte isolerende werking van een sedum dak behoorlijk op uw energienota. Bovendien is het dak onderhoudsvrij en geldt een sedumdak als een licht dak. Vetplantjes hebben namelijk niet heel veel bodem nodig. Ondertussen hebt u keuze uit ruim 250 verschillende soorten vetplanten. Deze plantjes hebben als voordeel dat ze vrijwel overal groeien, of dat nou een plat of een hellend dak is. Leuk is dat u met een sedumdak in Ewijk een stukje natuur in (lees: op) uw huis haalt.

Sedumdaken Ewijk

Sedumdaken un Ewijk zie je steeds meer. Dat is goed voor het klimaat. Het is bekend dat groendaken schadelijke stoffen uit de lucht halen en samen een natuurlijke airconditioner vormen. Sedumdaken in Ewijk hebben nog een groot voordeel: uw zonnepanelen renderen veel beter op een sedumdak. Dat komt door de verkoelende werking die het dak heeft en het feit dat er minder sprake is van temperatuurfluctuaties. Dit kan een verbeterd rendement tot wel 24 procent opleveren. Bovendien gaat de omvormer zo heel veel langer mee. Controleer wel altijd eerst de staat van het dak voor u al dan niet voor een sedumdak in Ewijk kiest. Het dak moet immers wel in staat zijn om zowel de planten als de bodem te dragen. Is dat geen probleem, dan is een sedumdak zeker de moeite waard.

Vraag een vrijblijvende offerte aan