Sedumdak Cuijk

Eigenlijk is er geen enkele reden om niet als zoveel anderen ondertussen al deden ook voor een sedumdak in Cuijk te kiezen, De voorbeelden zijn duidelijk en groot. Met een sedumdak in Cuijk werkt u aan een beter klimaat en bespaart u bovendien nadrukkelijk op de energierekening.

Sedumdak in Cuijk

Vanwege de sterke warmte en geluidsisolatie kunt u behoorlijk op de energienota besparen. De vetplantjes op uw dak zorgen voor een uitstekende isolatie en bovendien is sprake van een zo goed als onderhoudsvrij dak. De vetplantjes zijn uitstekend geschikt voor het Nederlandse klimaat en zijn eveneens bestand tegen de ouderwetse Nederlandse buien. Vetplantjes zijn relatief licht op uw dak omdat ze niet erg veel bodem nodig hebben. Ander voordeel is dat ze vrijwel overal groeien en zeker op een plat en een hellend dak. Nee, niet elk sedumdak in Cuijk is hetzelfde. U hebt ondertussen de keuze uit meer dan 250 verschillende soorten vetplant.

Sedumdaken in Cuijk

De sedumdaken samen vormen een natuurlijke airconditioner en bovendien worden schadelijke stoffen uit de lucht gehaald. Daarmee zijn de sedumdaken in Cuijck goed voor het klimaat. Vetplantjes onderhouden zichzelf waardoor u nadat het sedumdak in Cuijk is aangelegd er amper nog omkijken naar hebt. Wat ook al een bijzonder groot voordeel is van sedumdaken in Cuijk is dat zonnepanelen veel beter werken op sedumdaken. Het dak werkt verkoelend en er is minder sprake van temperatuurschommelingen. Hierdoor kan een veel hoger rendement gehaald worden, een rendement dat wel 24 procent extra kan zijn. Ook de omvormer gaat met een sedumdak in Cuijk tenminste een keer zo lang mee. Het is wel belangrijk dat u voor u al dan niet besluit voor een sedumdak te kiezen uw dak te controleren. Zeker wat betreft de stevigheid. Het dak moet uiteraard wel in staat zijn om zowel de plantjes als de bodem te dragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan