Sedumdak Boekel

Het is eerder regelmaat dan uitzondering en dat is een prima ontwikkeling. Het sedumdak in Boekel wint nadrukkelijk terrein. Op zich ook logisch, want een dergelijk dak biedt nogal wat voordelen. Wat te denken van het feit dat een sedumdak in Bekel zo goed als onderhoudsvrij is en uitstekende isolatie biedt. Dat scheelt u elke maand opnieuw op uw energierekening.

Een sedumdak in Boekel is een dak dat bestaat uit vetplantjes, een plant die geknipt is om in Nederland als dakbedekking te fungeren. De vetplantjes kunnen tegen de temperatuurwisselingen die er zijn en hebben ook al geen moeite met een beetje regen. En ook niet met de echte Nederlandse buien. Eenmaal aangelegd hebt u amper nog omkijken naar een sedumdak. De vetplantjes zijn sterk en groeien vrijwel overal, zeker ook op uw plat en uw hellend dak. Een sedumdak in Boekel is een groendak van het lichtste soort, vetplantjes hebben geen dikke bodem nodig.

Sedumdaken in Boekel

Sedumdaken in Boekel hebben een behoorlijk langere levensduur dan elk ander dak en bieden betere bescherming tegen zonlicht en regen. Check wel altijd eerst uw dak. Behalve de vetplantjes moet het dak voldoende stevigheid bieden om ook de bodem te dragen. Deze bodem bestaat vaak uit substraat, grond en drainage. Sedumdaken staan ook al bekend om de goede afvoer van hemelwater en groene daken zijn in het algemeen erg goed voor het klimaat Ook voor zonnepanelen zijn sedumdaken in Boekel de ideale partner. Zonnepanelen bieden heel veel meer rendement - tot wel 24 procent- op een dergelijk dak. Dat komt door de verkoelende werking van het dak en omdat er op het dak minder vaak sprake is van temperatuurschommelingen. Ook de omvormer vaart wel bij sedumdaken. Zij gaan namelijk een keer zo lang mee op een sedumdak in Boekel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan