Sedumdak Beuningen

Steeds meer mensen kiezen voor een groendak en specifieker nog voor een groendak in de vorm van een sedumdak. Een sedumdak is een dak dat bestaat uit vetplantjes. Deze plantjes zijn bij uitstek geschikt voor het regenachtige klimaat in ons land. Bovendien zijn sedumdaken in Beuningen zo goed als onderhoudsvrij. En ook wat betreft vetplantjes hebt u voldoende te kiezen, er zijn namelijk honderden verschillende soorten vetplantjes beschikbaar.

Kiezen voor een een sedumdak in Beuningen is kiezen voor de natuur. Want een sedumdak heeft een prachtige uitstraling. Een sedumdak is een van de lichtste varianten van het groendak. De vetplantjes namelijk, hebben allesbehalve een dikke bodem nodig. Allemaal hetzelfde? Welnee, van van het vetplantje zijn zeker 250 soorten beschikbaar. Vetplantjes hebben de eigenschap dat ze vrijwel overal op groeien en zeker ook op uw platte dak of uw hellende dak. Het sedumdak in Beuningen heeft de toekomst, dat moge gerust duidelijk zijn. Want wie wil er nou geen onderhoudsvrij dak dat ook nog eens goed is voor het klimaat.

Sedumdaken Beuningen

Sedumdaken in Beuningen zorgen ervoor dat uw dak langer in perfecte conditie blijft en de daken zijn daarnaast sterk warmte- en geluidsisolerend. U hoeft amper onderhoud te plegen aan een sedumdak in Beuningen. Voor sedumdaken in Beuningen is het wel belangrijk dat u vooraf checkt of uw dak in staat is zowel de planten als de bodem te dragen. Wat betreft de bodem van sedumdaken in Beuningen geldt dat die doorgaans bestaat uit substraat, grond en drainage. Sedumdaken in Beuningen hebben nog een groot voordeel; de zonnepanelen hebben meer rendement op een sedumdak. Dit komt door de verkoelende werking ervan en het feit dat er sprake is van minder temperatuurfluctuaties. Dit kan zomaar zorgen dat uw zonnepanelen tot 24 procent meer rendement kunnen leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan