Groene daken Rosmalen

Wie aan groene daken in Rosmalen denkt, denkt onmiddellijk aan Groendak Rosmalen. Dit jonge en zeer dynamische familiebedrijf voor wie het dakdekkersvak al lang geen geheimen meer heeft. Behalve dat is Groendak Rosmalen ook specialist als het gaat om de aanleg van groene daken in Rosmalen, zoals het dat ook is op het gebied van zonnepanelen.

Als je de groene daken in Rosmalen ziet, dan weet u dat dit dak hoofdzakelijk bekleedt is met levende planten in de vorm van gras, mos, vetplanten en kruiden. Groendak Rosmalen kan ook van uw dak een groendak maken. En dan maakt het geen verschil of u nou een plat dak heeft of een hellend dak tot 45 graden. Ook de combinatie groen dak en zonnepanelen is een optie. Onder de zonnepanelen kan een groendak gerealiseerd worden. Op die manier hebt u een solar sedum systeem.

Groendak Rosmalen

Er zijn redenen genoeg om ook voor een groendak te kiezen. Een ding is zeker; uw dak krijgt een bijzondere uitstraling en is volledig biologisch afbreekbaar en er is steeds sprake van een gelijkmatige afvoer van regenwater. Door te kiezen voor een groendak verlengt u bovendien de levensduur van het dak en verhoog je meteen de waarde van uw vastgoed. Het inschakelen van Groendak Rosmalen betekent dat u de beschikking krijgt over een dak dat stof- en schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Het klimaat wordt zo verbeterd en u helpt mee een natuurlijke airconditioning te creƫren. Door de veel betere wateropvang krijgt u amper nog problemen met de afvoer. Omdat ook de overheden groot voorstander zijn van een groen dak, liggen er aantrekkelijke subsidies voor u klaar als u ook besluit voor een groen dak te kiezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan