Groene daken Ooij

Het aantal groene daken in Ooij is al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen. Logisch want als u kiest voor een groendak in Ooij, dan profiteert u van talloze voordelen. Bovendien heeft u met een groendak in Ooij vooral een fraai dak, een dak met uitstraling. Omdat ook de overheden het echt zien zitten in groene daken, liggen er op mensen die ook een groendak aan laten leggen aantrekkelijke subsidies te wachten.

De groene daken in Ooij geven een prachtig beeld en bovendien zorgen ze voor schonere lucht. Een groendak in Ooij namelijk, is in staat de schadelijke stoffen uit de lucht en verbetert het klimaat. Groene daken vormen samen een natuurlijke airconditioning. Met alleen een groendak alleen al bespaar je behoorlijk op de energierekening, de combinatie van een groen dak en zonnepanelen is nog beter. Onder de zonnepanelen kan prima een groendak aangelegd worden namelijk. In dat geval heeft u uw eigen solar sedum systeem. Een groendak bestaat in hoofdzaak uit levende planten, mossen, grassen, vetplanten, kruiden en andere vormen van sedumplanten.

Groendak Ooij

U kunt kiezen voor een groendak in Ooij als u een plat dak heeft of een hellend dak tot 45 graden. Een groendak is volledig biologisch afbreekbaar en steeds is sprake van een gelijkmatige afvoer en zuivering van hemelwater. Je dak gaat bovendien nu veel langer mee en kies je voor een groendak in Ooij, dan wordt uw woning gewoon meer waard. U bezuinigt op de energierekening en omdat sprake is van een veel betere wateropvang behoren afvoerproblemen tot het verleden. De subsidies die u kunt krijgen als u besluit een groen dak te laten aanleggen, doen de rest. Met een groendak bent u en is uw huis simpelweg meer mans.

Vraag een vrijblijvende offerte aan