Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dakdekker Wijchen

U bent op zoek naar een professionele dakdekker voor Wijchen, die u snel aan een perfecte laag op uw dak helpt? Een dakdekker is een vakman die alle mogelijke soorten lagen op uw dak aan kan brengen. Een dergelijke laag is een perfecte manier om ervoor te zorgen dat uw dak sterker wordt en dat er minder snel lekkage op zal treden. Een extra laag op uw dak werkt ook isolerend, waarnaast u met bijvoorbeeld een groendak ook nog eens bijdraagt aan het milieu. De mogelijkheden op het gebied van dakdekking zijn legio. We raden u dan ook aan om eens contact op te nemen met Rieken Groendaken. Voor een dakdekker voor Wijchen zult u niet snel een meer gedreven professional vinden.

Dakdekkersbedrijf Wijchen

Rieken Groendaken is een bedrijf met een passie voor daken. We kunnen uw dak voor u repareren, er een dakkapel of dakmoestuin op plaatsen, of ervoor dat er een mooie, beschermende laag op komt te zitten. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van groendaken. Neemt u bijvoorbeeld een sedumdak op uw huis, dan wordt uw dak beschermd door een groot aantal speciale vetplantjes. Deze plantjes zorgen voor isolatie en nemen daarnaast het regenwater op dat zo in een jaar op uw dak terecht komt. We kunnen ook een ander soort planten op uw dak aanbrengen. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden, waarbij uw idee├źn uiteraard in al onze overwegingen mee worden genomen.

U zoekt een dakdekker in Wijchen?

Als dakdekkersbedrijf voor Wijchen weten wij als geen ander hoe een goede dakdekking moet worden aangebracht. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van alle werkzaamheden die wij aan uw dak kunnen verrichten. Heeft u specifieke vragen? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar met advies.

Vraag een vrijblijvende offerte aan