Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dakdekker Huissen

U heeft er genoeg van dat uw dak lekt, of ziet regelmatig dat er andere problemen zijn met uw dak? Misschien wilt u de isolatie van uw huis wel verbeteren? Neem dan contact op met een dakdekker. Dakdekkers zijn professionals die voor u een speciale laag op uw dak aanbrengen. Met deze laag gaat de kwaliteit en levensduur van uw dak omhoog. U zult minder snel last krijgen van lekkage en heeft ook nog eens minder snel last van problemen met de afvoer. Rieken Groendaken is een dakdekker voor Huissen die u snel en professioneel aan een goede laag op uw dak helpt. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het aanleggen van zogeheten sedumdaken of groendaken, maar kunnen u ook helpen aan elke andere soort laag voor uw dak.

Dakdekkersbedrijf voor Huissen

Als u een dakdekkersbedrijf voor Huissen zoekt, dan raden we u aan om eens op onze website een kijkje te nemen. Hier vindt u een overzicht van alle werkzaamheden die wij aan uw dak kunnen uitvoeren. Naast het aanleggen van bijvoorbeeld een groendak kunnen wij u ook helpen met een groot aantal andere klussen. Wij isoleren uw dak voor u, of vervangen uw dak geheel als dit niet meer in goede staat verkeert. Wij zijn in te schakelen voor loodvervangingen, maar ook voor het waterdicht maken van schoorstenen. Wij plaatsen voor u snel en grondig een dakkapel of dakpannen en lossen al uw problemen met de afvoer op. Elders op onze site vindt u het complete overzicht van alle werkzaamheden die Rieken Groendaken voor u kan verrichten.

Voordelen van een extra bedekking van uw dak

Als u ons een extra laag op uw dak laat aanbrengen, dan zult u al direct merken dat uw verbruikskosten stevig omlaag gaan. Een extra laag werkt isolerend, wat extra opgaat voor groendaken. De geluidsisolatie van uw huis wordt verbeterd en, niet onbelangrijk, de waarde van uw huis gaat omhoog. De wateropvang wordt bij een groendak verbeterd, wat ervoor zorgt dat er minder snel problemen met uw opvang op zullen treden. En dan hebben we nog niet eens alle voordelen genoemd. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan